URSA MINOR 7B ZA IRIS!

Redaju se klasici!!! Dani 7b-ova…

Prvo moramo spomeniti Iris Prebeg koja penje svoj prvi 7b u velikoj penjačkoj karijeri i to smjer Ursa Minor na Perunu!! Čestitamo!

Na istom penjalištu okupila se vesela grupica, pa tako Toni Bašić (official Toni) penje top klasik Peruna – Perun uprising 7b!

U Omišu se sve nastavlja u 7b tonu.

Igor Šupić penje i prvi dio uzrečice “Hašiš, droga, i kiseli kupus.” Hašiš je lijeva varijanta Droge koja dodaje pola ocjene i čini smjer kompletnim (7b+).

Nakon klasične navlakuše i laganog muvinga, triba uvik ostat miran i sabran do samog kraja. Igor je iskusia da ne smi podcjenit ni lagane djelove, pa tako pada točno ispod sidra. “Nisan zna di ću stavit nogu, ne znan samo san se izgubia!” Ipak osveta je bila brza i efikasna pa u idućem posjetu polama matira smjer. U prilogu i odličan video od Dareka! Poljak je doša u Dalmaciju i ne misli se vraćat, pa ovakvih videa u zadnje vrime ne fali i neće falit.

A da sve bude na svom mistu i kompletno, pobrinia se Ćaća – Duje Koceić koji zaokružuje sliku i penje Drogu 7b. Kaže nije se puno namučia, zavolia je smjer i da mu je sve! Bravo svima, čestitamo!

I za kraj – Čikola kanjon

Ekipa se ovog vikenda uputila na Čikolu di se naredalo smjerova na nožne prste, pa su odlučili malo razgibat noge i prošetat priko kanjona do potencijalnog novog spota. Kako je kanjon suh može se prehodati i izgleda na dijelovima impresivno! Penjački sektor također izgleda odlično, s velikim potencijalom za dobre smjerove.

Kanjon Čikole sad kad je suh je odličan za šetnju, svakako preporuka! Video i slike!