LJETO U VELIKOM STILU

Nezaustavljivi Jere Cokarić u najboljim uvjetima koje je Gospinica ikad vidila penje predzadnji svoj projekt Chick’s route – 7c+. Za zagrijavanje penje Bevander specijal 7c.

Video – Jere video dok je projektira Chick’s route.

Za Jeru ostaje još jedan nepopeti smjer u Gospinici – La Linea 8a+. FA je izveo Ivan Lisica 2017 g. i otad čekamo prvo ponavljanje. Smjer ide po neumornoj tankoj sigi s milion kombinacija. Sve što mu želimo reći, sretno!

Stop press!
Išli smo vidit na 8a.nu šta je Jere stavia ko komentar, ali vidimo da još niti Keep on rocking 8a+ nije upisa. Zovemo ga na telefon, a jada se da je Jens prominia politiku i sad se više ne može ulogirat. Beštimamo skupa sve po spisku, i shvaćamo da više niti ne vidimo vijesti ko je šta od naših popea. Preuredili su stranicu da ne izgleda više ko iz devedestih s optimizacijom za digitron, ne ruši se svaki dan u osan uri baš kad idemo upisat smjerove, ali su izbacili sve što je zapravo bilo korisno i zbog čega su ljudi baš tamo upisivali svoje smjerove. Pomozi Bože da se sad snađemo u šumi beskorisnih gluposti poput upisivanja smjera “top rope flash” ili sličnih stvari da ne nabrajamo…
Zajednica apelira na bitne promjene, ali s obzirom na administraciju nismo optimistični.

Meanwhile in Visoke Pole….

Čuli smo u Gospinici neke vriskove ali nismo znali šta se događa. Kad smo se spustili u Visoke pole vidili smo da Beti pada sa sidra Sex je precjenjen 7b+ već par puta. Jerko vadi iz auta dodatnu motivaciju zvučnik od metra i uz motivacijsku muziku kombinacija Pearl Jam i salsa u zadnji pokušaj dana Beti penje Sex je precjenjen 7b+! Čestitamo!

Pod ručnom u kraj dana ulijeće niko drugi nego veliki Nikola Pecarski! Branko mu daje betu kako skuvat kavu u papirnatu čikaru, voda vrije, ali fijasko na pomolu jer voda ima okus pogađate – na izgorenu čikaru. Tek kuva 2nd go i to iz limenke pive. Uspješno.
Kava mu podiže ionako ubrzani tempo i flešaje Drogu 7b u svom stilu – sve na ruke! Kolino je zadnji put čokira prije nekoliko godina, i ni onda mu nije odgovaralo.Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s