POSLJEDNJI ZADVARSKI PROJEKT

Zadvarski -> Malduk 8a+/b
FA: Nikola Kramarić

Zadvarski projekt sam vidia još 2014 kad sam proba prve smjerove tu u Zadvarju.

Ploča sivo-narančaste boje me je zainteresirala ka inače, samo eto pošto stvari tako očito idu, proba sam ga već prošle godine u 11mj.

Malo je bia problem doći do stine. Jedna motorna pila bi mi se lipo uklopila u penjačku opremu, pogotovo šta uvik fali drva za roštilj.
Nadam se da cu je posudit uskoro i riješit malo pristup! Sorry na tome!

Smjer ima dva detalja sa lošim odmorom, jedan na početku ploče i jedan pri izlazu, naravno onaj gore je teži i tehnički zahtjevniji, tamo dobro dođe malo sriće i preciznosti.
Dominiraju krimpovi/rupice i plitke sige, dosta su losa i visoka nožista pa sve to ne pari da penješ samo cca 8m ploče.
Nadam se uskoro vidit Jeru i Vanu u njemu, baš me zanima njihova kombinacija!

Zašto Malduk?
Srea sam se s tim imenom dosta davno, ali na kraju sam naša poveznicu sa jednim prijateljem koji je vješt zaj*b od čovika, koliko god se hvalia poljičkom krvlju, karakterizira ga gusarski mentalitet. Čovik organizira penjanje i kobasice u Zadvarju, pa ne dođe? Naravno nije prvi put.

op.a.
Malduk (Maldučo Kačić) je bio omiški knez s početka 13. stoljeća koji je gusareći i ne dajući na svoje, tvrdoglavo ljutio sve sile koji nisu bili Omišani.

Zasto ocjena izmedu?
Prošle godine je sve to išlo puno teže, eto ove godine iz drugog pokušaja, kako bit realan? Vrime ce pokazat težinu, dok mogu samo garantirat kvalitetu linije! Dosta friendly i lak za postavit! Sritno! Btw bravo Igore na liniji!

Jel istina da si izginia u Stankinom, dok Jacko jos nisi popea?
Istina, uletia sam za kraj dana u Stankin 6a+ i razvalia sam se, mislim da je teže od navedenog. Jacko 7b sam uletia na onsight prosle godine, izletia sam jos brže, pari mi isto teško…
Bravo Jeri za prolaz taj dan!

Kakve su kobasice od Branka?
Vrhunske! Mislim da bi pa pod dopingom taj dan! Branko oćemo još!